Vill du gå en hjullastarutbildning i Helsingborg?

Letar du efter en hjullastarutbildning i Helsingborg? Det finns en hjullastarutbildning i Helsingborg som är bra och det via Windings. Är det så att du ska jobba med denna typ av maskin/fordon, så är det ett måste att vara utbildad på rätt sätt. Sedan är det även ett måste att du har antingen ett traktorkort eller ett vanligt bilkörkort. När du går en utbildning för hjullastare, så får du efter avklarad utbildning ett utbildningsintyg eller yrkesbevis från TYA, som är Transportfackens yrkes- och arbetsmiljönämnd. Viktigt är att utbildningen du gått har teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i:

  • Arbetsmiljö och säkerhet
  • Hjullastare
  • Hjullastare anläggning (valbar)

I Helsingborg finns det en bra hjullastarutbildning

Via Windings finns det en bra hjullastarutbildning i Helsingborg. Dock är det ett måste att du sedan innan har vana av truckar eller andra maskiner. Windings utbildning, den omfattar bland annat teori med självstudier samt en praktisk del. Den praktiska delen kan du göra hos dem, eller på det företag du är anställd.

Enligt Arbetsmiljöverket är det som så att den som framför en hjullastare på allmän väg och andra underlag, den måste ha dokumenterad teoretisk och praktisk kunskap i hur arbetet ska utföras.

Utbildning inom hjullastare och annat

Windings har inte bara hjullastarutbildning i Helsingborg, utan de erbjuder även flera andra kurser och utbildningar. Idag är det ju ofta ett måste att ha ett utbildningsbevis eller ett certifikat för att få lov till att utföra vissa saker inom ett visst yrke. Windings erbjuder bland annat säkerhetsutbildningar inom truck, travers, lift, fallskydd och brandfarliga arbeten.