Använd dig av ett däckhotell

Det är inte fel att använda dig av ett däckhotell. Ett bra sådant hittar du på https://www.skobes.se/dack/dackhotell/. Det finns många fördelar att förvara dina däck på ett bra däckhotell. Bland annat dessa:

  • Trygg förvaring
  • Rengjorda däck
  • Kontroll av mönsterdjup och skick
  • Hjälp med ditt däckbyte

Idag är det ju så att man för det mesta har två uppsättningar med däck. Det är sommardäck och det är vinterdäck. De däck som inte sitter på för stunden, de måste ju förvaras på ett bra sätt. Det så att du kan använda dem igen nästa säsong.

Ett bra hotell för dina däck

Ett däckhotell är helt enkelt en förvaringsplats för de däck du inte använder dig av. Du kan så klart ha dem hemma, i garaget eller förrådet. Men då gäller det att ditt förvaringsutrymme är mörkt, svalt, rent och att det inte finns kemikalier nära.

Är du trött på att bära däck, tvätta dem, förvara dem och ha ont om plats? Då är det definitivt dags att låta dem vara på ett bra förvaringsställe som ett däckhotell.

Få hjälp med att byta dina däck

Om det är så att du väljer att förvara dina däck på Skobes däckhotell, så ser de till att först göra rent dem och sedan ställa undan dem för förvaring. De ser även över deras allmänna skick och mönsterdjup. Om du behöver köpa nya, så talar de om det. De hjälper dig sedan även då det är dags att skifta däcken. Sedan tar de åter in de andra däcken för att förvara dem tills nästa säsong.